fbpx
Emocje na talerzu, czyli jak przestać podjadać.

health pro

mgr inż. Zuzanna Cybulska

dietetyk kliniczny

Dietetyk kliniczny od 2011 roku, wykładowca na dwóch wrocławskich uczelniach oraz szkoleniowiec. Od 2014 roku prowadzi własną poradnię dietetyczną – Akademię Diety.

Jej pasją i powołaniem jest człowiek. Potrafi słuchać. Sukcesy jej pacjentów to też jej sukcesy. Głęboko wierzy, że odpowiednim sposobem żywienia jesteśmy w stanie poprawić swoje samopoczucie i funkcjonowanie organizmu.

Doradza, w jaki sposób odżywiać się, aby zachować zdrowie oraz jak wspomagać leczenie chorób wywołanych przez z nietolerowanie niektórych pokarmów.

Jest aktywnym członkiem Zarządu Polskiego Towarzystwa Dietetyki, absolwentką Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, kierunek Technologia Żywności i Żywienie Człowieka.

Specjalizacja: dietetyka kliniczna, redukcja masy ciała, insulinooporność, Hashimoto, PCOS, nietolerancje pokarmowe